Brugerhåndbog

Avanceret

Fejlfindingssektionen i indstillinger bruges til at korrigere problemer, der kan opstå, når du bruger OnSong. Det følgende er kontakter, der instruerer OnSong til at udføre bestemte funktioner, når det starter. Lad os tage et kig på disse muligheder og hvordan de kan hjælpe dig ud af en knibe.

Sikkerhedskopiering af mediefiler

Som standard placeres alle mediefiler såsom lydbackingspor og baggrundssbilleder eller -video i sikkerhedskopieringsfilen. Dette kan resultere i store sikkerhedskopier, der er vanskelige at håndtere. Slå denne mulighed fra for at forhindre, at mediefiler placeres i sikkerhedskopieringsfilen.

Når du gendanner et bibliotek, der ikke indeholder mediefiler, bibeholder OnSong optegnelserne over denne media, men skal genestablere de underliggende mediefiler. Hvis du importerer filer med det samme filnavn, genestablerer OnSong medieoptagelsen.

Ryd midlertidige filer

Hvis du slår denne mulighed til, ryddes midlertidige filer, når appen placeres i baggrunden. Dette kan bruges, hvis du løber tør for lagerplads på din enhed. Dette anbefales ikke at blive brugt i øvrigt, da det vil påvirke ydeevnen, og midlertidige filer ryddes automatisk af iOS, når det er nødvendigt.

Glem sidste sang

Dette er den vigtigste fejlfindingsindstilling at huske på. Hvis du importerer en sang, der har inkompatibelt indhold, eller hvis den er for stor, kan det få OnSong til at gå ned. Fordi OnSong husker den sidste sang, du så, kan dette forårsage en nedstyringslus. I så fald skal du åbne appen Indstillinger på din enhed og slå denne indstilling til. Næste gang du starter OnSong, glemmes den sidst kendte sang, og demosangen vises i stedet. Dette giver dig mulighed for at komme tilbage til OnSong og slette den problematiske fil.

Rens database

Hvis du slår denne funktion til, instrueres OnSong til at slette dit aktuelle bibliotek og starte forfra. Når OnSong renser databasen, kasserer den biblioteket som en sikkerhedskopi, så du kan gendanne det senere.

Nulstil indstillinger

Dette svarer til værktøjet Nulstil indstillinger, der findes i Værktøjsmenuen. Det fjerner alle brugerindstillinger og nulstiller indstillingerne tilbage til fabriksstandarderne. Dette fjerner ikke dit OnSong-bibliotek. Dette kan være nyttigt, hvis en kombination af indstillinger forårsager et problem, når OnSong startes.

Lagerplads-placering

Siden sin start har OnSong gemt biblioteker inden i OnSong-appen. Dette har fået nogle brugere til at miste deres bibliotek, når appen slettes eller bliver beskadiget. Du kan ændre placeringen af OnSong-biblioteker til:

  • Lokalt gemmer OnSong-biblioteksmapperne inden i appen. Dette holder biblioteket kun tilgængeligt for OnSong-appen, men betyder også, at sletning af appen fjerner biblioteket.
  • Delt gemmer OnSong-biblioteksmapperne i en appgruppe. Dette giver andre OnSong-oprettede apps adgang til dit bibliotek. Det betyder også, at sletning af appen ikke sletter dine OnSong-biblioteker. Du skal slette biblioteker, før du afinstallerer OnSong-appen for helt at fjerne dataene.

Bemærk: de fleste af disse funktioner er slået fra, og når de er slået til, nulstilles de til fra, når handlingen er udført, når OnSong starter. Dette er efter design.

2026.3 — Sidst opdateret den October 22, 2026